Voor werkgevers

Voor werkgevers

De Maatschappelijke biedt meer

Onze dienstverlening is gericht op zowel de werkgevers als de kandidaten. Aan werkgevers op zoek naar een praktijkgerichte, maar vooral ook een rendabele manier om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke issues, biedt De Maatschappelijke graag haar diensten aan. U krijgt de kans te participeren in het oplossen van het maatschappelijke probleem van langdurige werkloosheid en jeugd werkeloosheid. Door het bieden van een werk(opleiding)plek, tijdelijk of permanent.

U heeft er geen omkijken naar

Het hele traject van werving, screening en begeleiding van de kandidaten wordt door De Maatschappelijke verzorgd. Ook de administratieve afhandeling van het complete juridische werkgeverschap kunt u aan ons toevertrouwen. Daarnaast bieden wij in de opleidingstrajecten voor vakmensen in de bouw – en schilderssector de noodzakelijke ondersteuning en begeleiding(op de werkvloer) van de kandidaten

Economische noodzaak

Door de economische crisis en recessie zijn er op dit moment veel vakbekwame mensen gedwongen thuis komen te zitten. Zij zien zich genoodzaakt om met behulp van een uitkering van de sociale dienst in hun levensonderhoud te voorzien. Veel van deze mensen zijn zeer gemotiveerd om deze situatie te veranderen door zich te laten omscholen, of door hun oude beroep weer op te pakken. De algemene beeldvorming werkt deze kandidaten vaak tegen. Ze zijn te oud, te jong, te beperkt opgeleid. Of zouden een gebrek aan discipline of arbeidsmoraal hebben. Een veel gehoord argument als het gaat om langdurig werkelozen. Dat is niet onze ervaring. En niet meer van deze tijd.

Motivatie

Vooral de laatste jaren zijn mensen gemotiveerd om weer aan de slag te gaan. Mede wellicht door aangescherpte regelgeving omtrent de sociale voorzieningen door de overheid. Men kan tegenwoordig pas na vijf jaren gewerkt te hebben in aanmerking komen voor een WW-uitkering voor een periode langer dan 3 maanden.

Rendabel

Om onze doelgroepen sneller terug te laten stromen naar de reguliere arbeidsmarkt zijn er diverse initiatieven ontplooid door de overheid. Voor het bedrijfsleven wordt het aantrekkelijk gemaakt deze kandidaten in te lenen, omdat de kandidaat tijdens de werk/ stageperiode tegen een gereduceerd stage-uur-tarief ingezet kan worden.

De Maatschappelijke kent de mogelijkheden en adviseert u graag hierin.

Resultaat

Wanneer de werkgever een duurzame arbeidsverhouding met de kandidaat is aangegaan, hebben wij ons doel bereikt

Eigen personeel, zonder de risico’s

Voor elke werkgever is het van belang om te beschikken over gemotiveerd en ervaren personeel om haar ondernemingsdoelstellingen waar te maken. In de economische realiteit van tegenwoordig is de post (personeel) echter een reëel risico voor de (MKB) ondernemer.

Loonadministratie

De Maatschappelijke kan het u gemakkelijk maken door de loonadministratie van u over te nemen.
Zo wordt de verloning, de juridische opzet van contracten, jaaropgaven, ziekteverzuim en eventuele subsidie mogelijkheden op professionele en correcte wijze verzorgd. Hiermee heeft u als opdrachtgever alle zaken via één partner geregeld. Dat houdt het wel zo overzichtelijk.

 

Online een vraag stellen

E-mailadres

Stel uw vraag

© Copyright 2012 De Maatschappelijke | Realisatie: Project90 webdesign